O mně

Lidský přístup, poctivost a profesionalita. To jsou tři slova, která charakterizují Petru Vlastníkovou jako makléřku. Petry empatické myšlení z ní dělá nepostradatelnou posilu našeho týmu. Petra u nás začínala jako asistentka makléře a díky své píli se vypracovala na samostatnou a profesionální makléřku.

Několik otázek

Jaké je Vaše profesní krédo?

Jednat čestně, lidsky a být férová, abych večer mohla lehce usínat :-)

Co máte na své práci nejraději?

Na své práci se mi líbí rozmanitost, jednání s lidmi, představa že někomu pomohu k jeho bydlení a tím ho udělám zas o trochu šťastnějším.

Nejdůležitější vlastnost realitního makléře?

Empatie, profesionalita, lidským přístup, spolehlivost.

Co vás naplňuje v osobním životě?

V životě je pro mě nejdůležitější rodina, se kterou bydlíme v Nymburce. Většinu svého volného času věnuji jim, ale občas si ráda jdu zasportovat, zajdu do kina či divadla. V zimě miluji lyžování.

Hodnocení

18.05.2023
Pavel Kučera

Opět velká spokojenost Díky

18.05.2023
Mushka

Srdečně děkujeme paní Petře Vlastníkové za její bezvadnou práci. Je to úžasný člověk a opravdová profesionálka, která má vždy individuální přístup ke klientovi. Děkuji za pochopení a pomoc

18.05.2023
Michaela Pařízková

Paní Petru Vlastníkovou vřele doporučuji, je moc ochotná, milá, usměvavá a její profesionální přístup je na jedničku. Jsem moc ráda, že jsem jí mohla poznat.

18.05.2023
Alena Klimt

Za mne obrovská spokojenost. Paní Dvořáková i paní Vlastníková jsou úžasné a servis od paní Vlastníkové byl luxusní. Ušetřila jsem nejen peníze, ale hlavně nervy a čas. Za mě mohu jen doporučit!

18.05.2023
Matouškovi

Skvělá komunikace s paní Vlastníkovou. Vřele doporučujeme! Správný človíček na správném místě

10.06.2022
Jaroslav Mirovský

Velká spokojenost s paní Vlastníkovou mohu vřele doporučit.

Zobrazit další

Nabídka nemovitostí

Kontaktní formulář

*
*
email: lname: fname: