O mně

Michal Magada vystudoval oceňování nemovitostí a od ukončení studia působil 20 let v oblasti bankovnictví. Ke své bankovní praxi se rozhodl přidat ještě další zkušenosti a tak od roku 2016 začal využívát svého obchodního talentu jako makléř Mireas Reality. Kromě prodeje nemovitostí Michal svým klientům zařídil zajímavé nájemníky jako například zubní a kožní ordinaci, dentální hygienu, květinářství, starožitnictví nebo advokátní kancelář. Díky svému vzdělání zpracovává také odhady pro dědická řízení, dokáže ale řešit i exekuce a insolvence.  
Jeho slušné vystupovaní a znalosti z něj dělají profesionála ve svém oboru.

Ocenění

Hodnocení - makléř měsíce srpen 2022

Hodnocení

28.02.2024
Marie Součková

S realitní kanceláří Mireas jsme byli velice spokojeni, vše probíhalo podle našich představ. S panem Magadou se nám velice dobře spolupracovalo, můžeme doporučit. Děkujeme za vše.

28.02.2024
Michal Kořínek

Dobrý den, s panem Magadou jsme byli od začátku až do konce spokojený profesionální přístup, ve všem umí poradit. Vřele doporučujeme.

08.01.2024
Michaela Štrbíková

Chtěli bychom tímto ještě jednou poděkovat panu Magadovi za milou spolupráci při prodeji bytu a následné koupi rodinného domu v Sojovicích. Pan Magada nás provedl celým procesem, se vším nám vyšel maximálně vstříc, vždy ochotně poradil, pomohl a byl k dispozici, kdykoliv bylo potřeba. Děkujeme a přejeme mnoho úspěšných obchodů!

10.11.2023
Kateřina Mlázovská

Pan Magada nás provedl koupí nemovitosti. Svoji roli mediátora mezi všemi stranami zvládl na výbornou. To, že čtěte tento text, znamená, že jste objevili realitní kancelář Mireas a s ní i řadu exkluzivních nabídek. Realitku doporučujeme.

10.11.2023
Tom Kadeřábek

S Panem Magadou spolupracuji již několik let, ať už na pronájmu nebo prodeji nemovitostí. Vždy jsem byl maximálně spokojen a jeho služby plně doporučuji. Profesionál s lidským přístupem.

27.10.2023
Kateřina Urbánková

Velmi děkuji panu Magadovi za profesionální pomoc s rekonstrukcí a pronájmem bytu. Má kolem sebe tým schopných a zodpovědných řemeslníků a to je v dnešní době "k nezaplacení". Navíc mu nikdy nechybí empatie a úsměv na tváři. Mohli jsme se na něj ve všem plně spolehnout.

Zobrazit další

Nabídka nemovitostí

Kontaktní formulář

*
*
phone: fname: