O mně

Michaela Knapová do našeho týmu vstoupila v roce 2012 a nyní díky svým prodejním a komunikačním dovednostem, patří mezi nejzkušenější makléře. Nejen dlouhá léta praxe, ale také touha získávat nové zkušenosti, přispěly k její profesionalitě. Michaela má zkrátka všechny vlastnosti, které od správného makléře očekáváte.

„Věřím, že vzájemnou komunikací a nasloucháním, lidským a poctivým přístupem se dají dělat zázraky. A o to se snažím. Upřímně Vám povím, že se opravdu nerada nudím. Jakákoli aktivita, ať už v zaměstnání, nebo v osobním životě, mě naplňuje. Představa spokojených klientů mě motivuje k těm nejlepším výkonům. Pracuji vždy s úsměvem, který ráda předám i Vám,“  vzkazuje Michaela.

Ocenění

Hodnocení - makléř měsíce prosinec 2013
Hodnocení - makléř měsíce květen 2014
Hodnocení - makléř měsíce červen 2016
Hodnocení - makléř měsíce leden 2018
Hodnocení - makléř měsíce duben 2020
Hodnocení - makléř měsíce říjen 2023

Několik otázek

Jaké je Vaše životní krédo?

Co tě nezabije, to tě posílí!

Co ráda děláte ve volném čase?

Mám ráda sport a muziku, příběhy ss dobrým koncem, děti, cestování, fotografování, italštinu.

Jaké vlastnosti realitního makléře považujete za nejdůležitější?

Poctivý přístup, naslouchání potřebám klientů, flexibilita, konstruktivní komunikace, chuť vzdělávat se, tah na branku, optimismus.

Kde a v jakém typu nemovitosti bydlíte?

Poděbrady. Mám byt 2 + 1 v pronájmu.

Hodnocení

30.11.2023
Zdeňka Formánková

Chtěla bych se podělit o svou zkušenost s realitní kanceláří Mireas a s paní makléřkou Michaelou Knapovou. Koupě mého bytu proběhla bez jakýchkoliv zádrhelů, a v podstatě téměř bez mé účasti. Realitka se postarala o všechno a já jsem si jen převzala byt a klíče. Perfektní právní servis byl součástí. Makléřka jednala vstřícně a vždy mě informovala o všech krocích při koupi bytu. Jde opravdu o kancelář s dobrou pověstí. Doporučuji.

30.11.2023
Vlastimil Mareš

Dobrý den, děkuji Michaele Knapové za profesionální přístup při prodeji naší nemovitostí. Pečlivá, rychlé jednání. Vše do detailu propracováno, návaznost na advokátní kancelář. Bez zbytečných průtahů. KONCERT ❤️Mohu M. Knapovou jen doporučit dalším známým. Moc děkuji. V. Mareš

07.07.2020
Nováková Jana

Ráda bych touto cestou moc poděkovala paní Michaele Knapové za zprostředkování koupě našeho nového bytu. Díky jejímu profesionálnímu a zároveň lidskému jednání proběhlo vše bez komplikací a hladce. Vždy nás o všem informovala a společně s paní Bláhovou,j íž patří také velký dík, nás celým procesem bezpečně provedla. Spolupráci s firmou Mireas můžeme jen vřele doporučit.

06.07.2020
Antlová, Jamrik

Chtěla bych touto cestou poděkovat za perfektně odvedenou práci paní Knapové. Kupovali jsme domek v Opolánkách a od prvopočátku jsme byli maximálně spokojeni s přístupem a ochotou paní makléřky. Velké díky a Vaší realitní kancelář budu jen doporučovat.

04.10.2017
Marek, Věra a Eliška Mejzrovi

Rádi bychom Vám touto cestou chtěli poděkovat za spolupráci při hledání nemovitosti ke koupi. Spolupráce s Vámi byla příjemná a velmi si vážíme Vašeho profesionálního přístupu, který jak jsme poznali, není na realitním trhu běžný. Rádi bychom Vám také do dalších roků popřáli hodně klientů, kteří budou spokojeni s Vaším vstřícným jednáním a profesionálním přístupem.

13.08.2017
Košatovi

Vřele doporučujeme společnost a především paní Michaelu Knapovou. Na jaře jsme se rozhodli pro nákup chaty. Vše proběhlo perfektně. Byli jsme moc spokojeni s jednáním, komunikací. Vše bylo milé, lidské, profesionální. Ještě jednou moc děkujeme za pomoc.

Zobrazit další

Nabídka nemovitostí

Kontaktní formulář

*
*
fullname: fname: email: