O mně

Do světa Mireas realit Eva vstoupila v dubnu roku 2013. Dobře si vzpomínáme na ten moment, kdy poprvé přišla do naší kanceláře v Lysé. Její osobité charisma se prostě nedalo přehlédnout a pozitivní energie zajiskřila ihned. Předchozí pracovní zkušenost v mateřském centru jistě přišla vhod. Z Evy totiž ihned vycítíte absolutní vnitřní klid, pochopení a touhu naslouchat. Důvěru klientů si mimo jiné získá i svým profesionální a zodpovědným přístupem. No co vám budeme povídat, Evě zkrátka makleřina sedne. V roce 2017 se Evě narodil syn Adámek a nyní se vrací zpět na plný plyn do práce, i když ani v průběhu rodičovské dovolené z makléřského světa zcela nevypadla .Eva sama vychovává dvě děti, pro které se snaží být oporou a tou nejlepší maminkou!

„Když se bojíte přijmout výzvy, daleko to nedotáhnete. Ke své práci přistupuji aktivně a překážky mě jen tak neodradí. Je to stejné jako v osobním životě. Jakožto makléřka se řídím heslem 'Staň se překážkovým běžcem. Nesoustřeď se na překážky, soustřeď se na cíl. Pak běž, skákej - a dej do toho všechno!' Vždy se snažím klientovi plně naslouchat a nabídnout mu nejlepší možnou variantu. Jen tak je náš společný cíl úspěšný a spokojenost na všech stranách.“ popisuje Eva svůj makléřský styl.

Ocenění

Hodnocení - makléř měsíce červen 2014
Hodnocení - makléř měsíce duben 2015
Hodnocení - makléř měsíce červenec 2015
Hodnocení - makléř měsíce srpen 2015
Hodnocení - makléř měsíce leden 2016
Hodnocení - makléř měsíce srpen 2016
Hodnocení - makléř měsíce prosinec 2022

Hodnocení

16.02.2024
Michal Morávek

Výborná znalost místního prostředí, makléřka Eva Berková se přizpůsobí Vaším časovým možnostem ve všech směrech. Celá koupě proběhla ve spokojenosti všech účastněňých stran.

16.02.2024
Milan Prášek

Chtěli bychom velice poděkovat paní Berkové z Mireas reality za její rady, ochotu a celkově pomoc s hledáním nového nájemníka do bytu v našem rodinném domě. U paní Berkové si vážíme toho, že mimo klasické práce realitní makléřky se s námi i radí a skutečně hledá solidní/normální lidi do nájmu, jelikož naším cílem nebyl pouze rychlý pronájem prvnímu zájemci. V případě dalšího pronájmu budeme určitě chtít znovu spolupracovat právě s paní Berkovou.

16.02.2024
Silvie Lašmanská

Paní Berková je profesionál, kterého chcete potkat ve chvíli, kdy naléhavě řešíte svou bytovou situaci. Je milá, vstřícná a ochotná. A já jsem vděčná, že jsem mohla jednat právě s paní Evou, která mé rodině zprostředkovala nový podnájem - více takovýchto makléřů!

15.03.2023
Vlaďka Zolotuchinová

Dobrý den, chtěla bych moc poděkovat paní Evě Berkové za skvělé služby při pronájmu mých realit. Profesionální, velmi příjemné jednání, detailní znalosti problematiky a realitního trhu. Velice si cením práce paní Evy Berkové, která se o vše postarala i bez mé přítomnosti v době mé zahraniční cesty. Vše jsme řešili elektronicky nebo telefonem. Jen 2x jsem musela přijet osobně. Podklady byly vždy perfektně připravené a včas zaslané ke schválení, o každé schůzce s klientem mě paní Berková informovala. Při jednáních byla velice milá. Po celou dobu byl přístup paní Berkové velmi profesionální, přátelský a lidský. Pokud budu někdy pronajímat, prodávat nebo kupovat, tak vím, kam se mám obrátit. Ráda využiji opakovaně vašich služeb. Chtěla bych tímto poděkovat paní Evě Berkové za skvělou práci a popřát ji a celému týmu MIREAS reality hodně spokojených klientů.

06.02.2023
Alice Kanská

Chtěla bych poděkovat,makléřce paní Evě Berkové za pronájem bytu. Díky Vašemu lidskému a vstřícnému přístupu vše proběhlo bez problémů a rychle,za což jsem Vám velice vděčná.Jako realitní makléřku Vás všem vřele doporučuji.

06.02.2023
Václav Šlingr

Velice profesionální přístup a ochota makléřky paní Evy Berkové již od prvního setkání až po uzavření smlouvy při hledání nových nájemníků na pronájem bytu. Paní Evo děkuji a přeji Vám mnoho nových zájemců o Vaše služby, super. VŠ

Zobrazit další

Nabídka nemovitostí

Kontaktní formulář

*
*
fullname: lname: fname: