O mně

Eva je součástí našeho týmu od roku 2015. Začínala u nás ještě jako slečna Plešková, od roku 2019 už je šťastně vdaná, a tedy s novým příjmením Benešová. V roce 2021 se Evě narodila dcera Edita Nadále se však věnuje své oblíbené práci, kterou zvládá skloubit s péčí o rodinu. Rozšířila tak početnou řadu realitních makléřek, které do obchodování s nemovitostmi přinášejí trochu jiný pohled a ženské cítění. A přesně takové lidi u nás potřebujeme. Eva se k této práci dostala díky Michalu Prokopovi. Dlouholeté přátelství tak dostalo další rozměr a stali se kolegy.

A co o sobě Eva prozradila? "Smyslem našeho života je být šťastný. To je moje krédo. Snažím se ho držet jak v pracovním, tak v osobním životě. Pracuji především pro lidi. Chci jim pomoci k ideálnímu bydlení."

Ocenění

Hodnocení - makléř měsíce listopad 2016
Hodnocení - makléř měsíce květen 2017
Hodnocení - makléř měsíce srpen 2017
Hodnocení - makléř měsíce září 2017
Hodnocení - makléř měsíce duben 2018
Hodnocení - makléř měsíce červen 2018
Hodnocení - makléř měsíce říjen 2018
Hodnocení - makléř měsíce únor 2019
Hodnocení - makléř měsíce květen 2019
Hodnocení - makléř měsíce květen 2022
Hodnocení - makléř měsíce červen 2023
Hodnocení - makléř měsíce srpen 2023

Několik otázek

Kde a v jakém typu nemovitosti bydlíte?

Bydlím s manželem v rodinném domě v Sovínkách, kousek od Mladé Boleslavi.

Jaké vlastnosti by podle Vás měl mít dobrý realitní makléř?

Realitní makléř by měl pro klienty pracovat na 100% a vždy s úsměvem na tváři :-)

Prozradíte nám něco ze svého soukromí? Jaké máte zájmy?

Pravidelně chodím cvičit do fitka, to mě nabíjí. Túry do hor, procházky s dcerou a v neposlední řadě velmi ráda vařím.

Co máte na své práci nejradšji?

To, že si mohu celý den povídat s lidmi.

Hodnocení

04.09.2020
Bajerovi

S prodejem nemovitosti přes Mireas reality jsme byli velice spokojeni. Jejich přístup je profesionální a zároveň lidský a osobitý. Za skvěle provedenou práci bychom chtěli poděkovat realitní makléřce Evě Pleškové, která nám v mnohém pomohla i poradila, a to vždy s úsměvem a trpělivostí. Ještě jednou velice děkujeme a doporučujeme kudy chodíme

02.09.2019
Kovářičovi

Moc děkujeme za spolupráci a jsme šťastni, že všechno dobře dopadlo. Jsme rádi, že jsme si vaši RK vybrali a měli možnost Vás poznat. I přes to dlouhé čekání, které se nakonec vyplatilo, jsme byli moc spokojeni.

26.08.2019
Martin Kovářič

Dobrý den, přes realitní kancelář Mireas jsem již prodával několikátou nemovitost, vždy s paní Benešovou a spolupráce byla vždy výborná, profesionální přístup, obrovská trpělivost, vždy super lidský ( přátelský )přístup, mohu všem jen DOPORUČIT a škoda že tu je jen pět hvězdiček, zaslouží si více!!

16.11.2018
Plíšková

Děkuji paní Pleškové za příjemnou a rychlou spolupráci. Její přístup ke koupi našeho bytu byl velice profesionální. Je to realitní makléřka jak má být. Mohu paní Pleškovou doporučit všem, kteří chtějí koupit či prodat nemovitost. Pokud budu v budoucnu potřebovat služby realitního makléře, určitě se na Mirea s důvěrou znovu obrátím.

08.02.2018
Kuřimský

Spolupráce byla výborná,oceňuji hlavně Vaše sympatické jednání a přístup k práci.Jediné co bych zlepšil je ta spousta papírování a čekání na dokumenty z úřadů,ale s tím my nic neuděláme.Příště bych se s prodejem nemovitosti obrátil určitě na Vás.

30.04.2016
Šulcová Michaela

Paní Plešková je velmi milá, vstřícná, ochotná a především spolehlivá makléřka, která se o naprosto celý průběh prodeje nemovitosti postarala, vše zařídila, pravidelně kontaktovala všechny strany, na každou prohlídku byla pečlivě připravená a k dispozici nám byla i mimo svou pracovní dobu. Stejně tak realitní kancelář, pro kterou paní Plešková pracuje mi vyšla nadstandartně vstříc se všemi potřebnými náležitostmi ohledně prodeje, umožnila veškeré služby od technických požadavků potřebných pro prodej nemovitosti až po financování a v neposlední řadě naprosto profesionální a spolehlivé advokátní služby. Tuto realitní kancelář a především paní Pleškovou v budoucnu jistě oslovím ohledně další spolupráce a mohu jedině doporučit.

Zobrazit další

Nabídka nemovitostí

Zobrazit další

Kontaktní formulář

*
*
fullname: lname: